Zoek
Wok in symfonie van groen en geel
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g quorn
200 g daikon
Solo Vloeibaar
1 bosje lente-uitjes
1 eetlepel sojasaus
1 courgette
200 g maïskorrels
peper
bieslook
Bereiding
1
Lepel de sojasaus over de quorn en laat even marineren.
2
Schil de grote daikon.
3
Snij de ongeschilde courgette en de daikon in dunne repen van ongeveer 7 cm lang.
4
Snij de uitjes in stukken van dezelfde lengte en halveer, indien nodig, de knolzijde in de lengte.
5
Giet Solo Vloeibaar in de hete wok en bak er de quorn in.
6
Doe er de groenten bij en roerbak 5 minuten.
7
Giet er de maïskorrels bij en roerbak tot de groenten beetgaar zijn.
8
Breng de ingrediënten op smaak met versgemalen peper en werk af met wat extra Solo en steeltjes bieslook van ongeveer 5 cm lang.
Wok in symfonie van groen en geel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Israëlische eierschotel
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarma met paprika en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip met aardappelpartjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept