Zoek
Notenyoghurt
4
10 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 bananen
10 walnoten
2 eetl. citroensap
120 g gedroogde abrikozen
2 eetl. rozijnen (Golden)
375 g yoghurt natuur
1 eetl. vloeibare honing
Bereiding
1
Voorbereiding
2
(5 min.)
3
- Laat de abrikozen 1 à 2 u. zwellen in lauw water en giet af.
4
- Snij de bananen in schijfjes van 1 cm en besprenkel met het citroensap.
5
- Kraak de walnoten en hak ze grof.
6
Voorbereiding
7
(5 min.)
8
Meng de bananenschijfjes met de abrikozen, de rozijnen, de walnoten en de honing.
9
Doe de mengeling in kommetjes en roer er de yoghurt onder.
Notenyoghurt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker