Zoek
Mousse van griekse yoghurt, vanille en citroen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g Griekse yoghurt
250 g opgeslagen room
95 g suiker
3 blaadjes gelatine
1 st vanillestokje
1 st sap van 1 citroen
300 g meloen
2 dl witte wijn
100 g suiker
1 st vanillestokje
1 st ananas
1 st munt
Bereiding
1
MOUSSE VAN GRIEKSE YOGHURT
2
- Week de gelatine in koud water. Smelt de gelatine in een scheutje room, meng deze met de yoghurt, de suiker, vanillestok en het citroensap.
3
- Sla de room half op en meng deze met de yoghurt. Giet in vormpjes en laat opstijven.
4
JUS VAN MELOEN
5
- Kook de witte wijn met de suiker en de vanillestok, voeg er de meloen aan toe. Laat afkoelen. Mix en zeef de jus.
6
- Dresseer op bord en werk af met tartaar van ananas en munt
Mousse van griekse yoghurt, vanille en citroen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Schnitzel, citroen en courgette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept