Eigen aarbeienmouse- suikervrij

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Week de gelatine blaadjes in koud water
  • 3 Kook de aarbeien met de zoetstof
  • 4 Schei de dooier van het eiwit
  • 5 De bereiding:
  • 6 Mix de gekookte aarbeien met staafmixer en los er de gelatine blaadjes in op zodat ge een glade siroop bekomt,laat afkoelen op kamertemperatuur terwijl je de eidooiers kopt met wat zoetstof tot schuimige massa.voeg al kloppende de mascarpone bij het eidooiermengsel tot alles een glad geheel vormt.
  • 7 Voeg nu het lauwe aarbeien mengsel toe en klop op tot egaal mengsel.
  • 8 Klop nu de eiwitten op tot schuim en spatel deze als laatste onder het mengslel.
  • 9 Stort in glaze kommetjes en laat opstijven voor min een uurtje in de koelkast.

Eigen aarbeienmouse- suikervrij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Honing-tulband (suikervrij)
30-60 min -
Bekijk recept
IJS (suikervrij)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
plattekaastaart suikervrij
0 min
Bekijk recept
Notenbrood (suikervrij)
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tonijn en kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
2x gazpacho
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokschotel met knoflookgamba’s en makkelijke atjar
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
In eigen vocht gepocheerde oesters
20 min Snack
Bekijk recept