Drie-kazen-koekjes

30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de Maïzena® Plus in een pan op in de melk en het water. Voeg peper en zout toe. Verwarm en blijf voortdurend roeren. Laat helemaal inkoken totdat er een iets vochtige deegbal ontstaat.
  • 2 Haal van het vuur en voeg de kaas en het groen van de ui toe terwijl u het geheel goed kneedt. Om de koekjes te maken (ca. een halve cm dik), vormt u met behulp van een eetlepel steeds een balletje ter grootte van een klein ei en druk deze met uw handpalm plat.
  • 3 Verwarm de frituurolie in een pan en bak de koekjes gedurende 2 minuten, waarbij u ze halverwege omdraait. Wanneer ze goudbruin zijn, laat ze dan uitlekken op keukenpapier op een diep bord.

Drie-kazen-koekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koekjes in de vorm van kerstbomen
Snack
Bekijk recept
Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van witte chocolade en kokosnoot, frambozensorbet
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept