Camemberttaart

8
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een machtige hap deze camemberttaart en niet echt geschikt als hoofdmaaltijd.Maar wel een succes bij een buffet of als voorafje met eeen bedje rucola.
  • 2 Zelfs als dessert met een zoet glaasje dessertwijn of port doet hij het geweldig goed.Altijd serveren op kamertemperatuur en nooit uit de ijskast.Een lage vorm van ongeveer 24 cm bekleden met hartige taartendeeg.
  • 3 Oven op 180 graden.Op de bodem dakpansgewijs plakjes camembert leggen.Je hebt rond de 450 gram nodig.
  • 4 Vervolgens loskloppen: 3 deciliter melk, 3 eieren, 1 deciliter slagroom, 2 eetlepels fijngesneden bieslook en 1 eetlepel fijngesneden peterselie.
  • 5 Over de camembert gieten en dan voor het mooi nog wat paprikapoeder erover strooien.In het midden van de oven zo’n 30 tot 40 minuten bakken. Gewoon naar de kleur kijken en dan komt het altijd goed.

Camemberttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante camemberttaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Groenten Camemberttaart Met Cashewnoten
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camemberttaart Met Brocolli En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept
Camemberttaart Met Groenten En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept

Krokante camemberttaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Groenten Camemberttaart Met Cashewnoten
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camemberttaart Met Brocolli En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept
Camemberttaart Met Groenten En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept