Courgettetaart met verse geitenkaas en mosterd

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de courgettes, snijd de wortelen in stukjes en de prei in ringen en laat ze garen in een pan met 2 eetlepels Solo gedurende 5 tot 10 minuten.
  • 2 Roer de maïzena los met een beetje water. Voeg daarna onmiddellijk het geitenkaas toe met de maïzena.
  • 3 Schik de bladerdeeg in een taartvorm en prik goed met een vork in .
  • 4 Doe er de inhoud van de pan bij, voeg daarbij de ingrediënten voor de quiche (melk, eieren) en de mosterd.
  • 5 Meng de Solo vloeibaar met het paneermeel en strooi over de ovenschotel.
  • 6 Zet gedurende 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Courgettetaart met verse geitenkaas en mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Hartige courgettetaart met zalm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mozzarella-courgettetaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnelle courgettetaart
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettetaart met geitenkaas en beenham
25 min
Bekijk recept