Zoek
Mediterrane faisselle
4
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 st Faisselles Rians(kaas)
3 tomaten, 1 komkommer en 1 klein bosje lenteuitjes
1 citroen, wat komijnpoeder en venkelzaadjes
Bereiding
1
Was de tomaten en verwijder hun steel. Snijd ze in dobbelsteentjes, en haal
2
de zaadjes eruit.
3
2
Schil de komkommer, verwijder het midden en snijd in dobbelsteentjes.
4
3
Schil de uitjes en snijd ze in dunne plakjes.
5
4
Was de koriander, verwijder de dikke stelen en hak hem ruw.
6
5
Meng al deze ingrediënten in een schaal, en voeg een snufje komijnpoeder
7
toe, twee eetlepels olie, het sap van een halve citroen, zout en peper.
8
OPMAAK EN VERSIERING
9
1
Haal de faisselle uit zijn vorm en plaats hem op het bord. 1
0
2
Schik er enkele lepels van de salade rond. 1
1
3
Versier de bovenkant van de faisselle met een beetje salade of een blaadje 1
2
koriander. 1
3
4
Serveer met warme pitabroodjes en enkele olijven.
Mediterrane faisselle is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Russische paskha
35 min
Bekijk recept
Verrines d'avocats, wasabi
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept