Gevulde portobello

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 180° C.
  • 2 Hol de champignons uit en leg ze op een ingevette bakplaat.
  • 3 Meng de geitenkaas met het fijngehakte chilipepertje, de noten en de honing.
  • 4 Vul de portobello’s rijkelijk met dit mengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
  • 5 Laat 20 minuten in de oven bruin bakken.
  • 6 Werk eventueel af met een walnoot.

Gevulde portobello is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept