Zoek
Gevulde portobello
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 portobello’s (grote kastanjechampignons)
6 eetlepels honing
150 g geitenkaas
30 g gehakte walnoot
1 chilipeper
50 g geraspte kaas naar keuze
Bereiding
1
Warm de oven voor op 180° C.
2
Hol de champignons uit en leg ze op een ingevette bakplaat.
3
Meng de geitenkaas met het fijngehakte chilipepertje, de noten en de honing.
4
Vul de portobello’s rijkelijk met dit mengsel en bestrooi met de geraspte kaas.
5
Laat 20 minuten in de oven bruin bakken.
6
Werk eventueel af met een walnoot.
Gevulde portobello is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept