Zoek
Argentijnse soufflé
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr krab ui blikje
1 halve paprika
30 gr boter
30 gr bloem
2,5 dl melk
4 st eidooiers
5 st eiwitten
1 eetlepel martini
1 grote eetlepel geraspte parmezaan
Bereiding
1
Snijd de halve paprika in fijne plakjes en kook hem 10 minuten in een pot gezouten water .
2
- Laat afkoelen en uitlekken .
3
- Smelt de boter in een pot .
4
- Voeg bloem toe , dan melk en roer verder .
5
- Meng naast het vuur 4 eidooiers , peper, krab en Martini .
6
- Breng op smaak met peper , zout en muskaatnoot .
7
- Kook 1 minuut al roerend.
8
- Klop de eiwitten stijf en voeg een snuifje zout toe.
9
- Doe het in 2 maal in de bereiding .1
0
- Eerst krachtig roeren en 2 de maal voorzichtig rondroeren . 1
1
- Giet het geheel in een lichtbeboterde soufflévorm. 1
2
- Maak met het punt van en mes een toer rondom rond . 1
3
- Bestrooi met parmezan en plaats 25 minuten in de oven. (180 °
Argentijnse soufflé is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Argentijnse stoofschotel
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ribeye op Argentijnse wijze
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Argentijnse garnalenlollies
30 min-
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept