Zoek
Gegratineerde geitenkaas met olijventapenade
4
10 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g olijventapenade
250 g geitenkaas
sneetje brood (wit)
peper
Bereiding
1
Smeer de sneetjes brood in met de tapenade en snij de kaas in plakjes.
2
Verdeel over het brood en schuif in de op 180° voorverwarmde oven.
3
Werk de borden af met vers gemalen peper.
Gegratineerde geitenkaas met olijventapenade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Groene olijventapenade met paprika
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept