Zoek
Verse kaas en chocolademousse
6
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 blaadjes gelatine
water
50 g Solo
0.5 dl koffielikeur
150 g bloemsuiker
200 g chocolade
0.25 dl sterke koffie
200 g verse kaas
aardbeien
Bereiding
1
Week de gelatine in een bodempje water.
2
Laat de chocolade smelten met de Solo in een warmwaterbad.
3
Roer er de sterke koffie en de koffielikeur bij.
4
Smelt de gelatine in de microgolf en voeg toe.
5
Roer er de suiker en de verse kaas onder en verdeel over de glazen.
6
Laat in de koelkast opstijven.
7
Versier met de aardbeien net voor het opdienen.
Verse kaas en chocolademousse is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min
Nagerecht
Bekijk recept
KITKAT-M&M-taart
35 min
Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept