Verse kaas en chocolademousse

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in een bodempje water.
  • 2 Laat de chocolade smelten met de Solo in een warmwaterbad.
  • 3 Roer er de sterke koffie en de koffielikeur bij.
  • 4 Smelt de gelatine in de microgolf en voeg toe.
  • 5 Roer er de suiker en de verse kaas onder en verdeel over de glazen.
  • 6 Laat in de koelkast opstijven.
  • 7 Versier met de aardbeien net voor het opdienen.

Verse kaas en chocolademousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept