Frittata mini in 3 varianten

9
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper. Verdeel het eimengsel in 3 porties.
  • 2 Voeg aan de 1e portie de oude kaas, rauwe ham en gedroogde tomaten toe.
  • 3 Voeg aan de 2e portie de roomkaas, rode peper en peterselie toe.
  • 4 Voeg aan de 3e portie de spinazie, pijnboompitten en griekse yoghurt toe.
  • 5 Verdeel de 3 eiermengsels over de vormpjes (bv. muffinvorm) zodat deze voor 2/3 gevuld zijn. Bak 20-25 minuten in het midden van de oven tot het ei is gestold.

Frittata mini in 3 varianten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goudeerlijk broodje kipkerrie
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Zoete chocoladetruffels Zoete chocoladetruffels
20 min -
Bekijk recept
Quinoasalade met artisjok en feta
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Goudeerlijk broodje mozzarella
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfrittata met wintergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrittata
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenfrittata uit de oven met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept