Ei in een nestje

6
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet tijdens Pasen het ei centraal met een heerlijk hartig nestje van croissantdeeg. Deze nestjes zijn eenvoudig te maken en vrolijken je tafel helemaal op. Zo vier je Pasen helemaal in stijl.
  • 2 Bereiden
  • 3 Bak de nestjes af volgens de gebruiksaanwijzing.
  • 4 Verwarm de oven voor op 175C. Kook 6 eieren half zacht. Laat ze schrikken door af te spoelen onder koud water.Rol het deeg, van een blik croissant deeg, uit en maak 6 nestjes van het deeg.Druk in het midden het gekookte ei zodat het rechtop staat.
  • 5 Scheid het eigeel van het laatste ei en klop dit op. Bestrijk het deeg met het losgeklopt eigeel en versier het met kleine stukjes tomaat en krentjes. Bak de nestjes af volgens de gebruiksaanwijzing van de verpakking van het croissantdeeg.

Ei in een nestje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pavlova
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Choconestje met ijs en fudgesaus
55 min- Nagerecht
Bekijk recept
Korianderpasta met mosselen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept