ei-citroensaus

4
0 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een pan en meng de bloem er goed door.
  • 2 Roer de hete bouillon er langzaam door.
  • 3 Hou de saus warm en klop intussen de eieren luchtig.
  • 4 Klop vervolgens heel langzaam het citroensap door de eieren en het koude water.
  • 5 Roer een flinke soeplepel van de hete saus door het eimengsel en doe dit mengsel weer terug in de pan.
  • 6 Roer goed en laat de saus nu niet meer koken, anders gaat ze klonteren.

ei-citroensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zweedse gehaktballetjes in citroensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Bekijk recept
Romige citroenspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept