Zoek
Portosaus Mon
4
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 st sjalot
150 ml kippenbouillon
150 ml rode wijn
100 ml porto
sausbinder
pezo
Bereiding
1
Pel en snipper de sjalotjes. Fruit ze aan in wat olie. Blus met de wijn, bouillon en porto. Laat voor de helft inkoken.
2
Bind de saus en breng op smaak met peper en zout.
Portosaus Mon is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
New York cheesecake
20 min
Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min
Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min
Gebak
Bekijk recept
Medaillon van hinde met portosaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept