Portosaus Mon

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalotjes. Fruit ze aan in wat olie. Blus met de wijn, bouillon en porto. Laat voor de helft inkoken.
  • 2 Bind de saus en breng op smaak met peper en zout.

Portosaus Mon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Paddenstoelensoep & roomkaasballen
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roggebroodjes met katenspekmousse
15 min Snack
Bekijk recept
Pruimengebak
10 min Gebak
Bekijk recept

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept