Zoek
Slasaaus voor bij gebakken of gekookte vis.
6
5 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 krop sla
2 dl lichte room
150 ml visfumet
Bereiding
1
- Kook de visfumet. Indien je geen visfumet bezit kan je ook een blokje visbouillon oplossen in 150 ml kokend water.
2
- Kuis de sla en ontdoe van de grote nerven
3
- Kook de sla gaar in de fumet
4
- voeg er de room aan toe en mix het geheel tot één homogenen massa.
5
Lekker bij gebakken of gekookte vis.
Slasaaus voor bij gebakken of gekookte vis. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept