3 - Laat de kippenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier. Snij in hapklare stukjes.
4 - Snipper de ui fijn.
5Voorbereiding
6 (20 min.)
7 1 Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
8 2 Kook intussen de diepgevroren broccoliroosjes en prinsessenbonen 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
9 3 Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes kip ± 6 min. aan alle kanten goudbruin. Kruid goed met peper en zout.1
0 4 Voeg de fijngesnipperde ui toe en roerbak 1 min. Doe er de broccoliroosjes en de prinsessenbonen bij en roerbak 4 à 5 min. Voeg de kokosmelk en de rodecurrypasta toe en kruid met peper en zout. Laat nog een paar min. sudderen.1
1 Afwerking1
2 Verdeel de rode curry over diepe borden, bestrooi met het kokospoeder en serveer met de rijst.
kip met rode curry en groene groenten is een recept van Solo Open Kitchen