4 - Snij de ongeschilde appelen in stukjes ter grootte van de stukjes ananas.
5 - Snipper de koriander fijn.
6Voorbereiding
7 (25 min.)
8 Breng water samen met de helft van de kokosmelk aan de kook en kook de rijst ± 15 min. gaar. Giet af en laat goed uitlekken.
9 Smelt intussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de stukjes appel ± 3 min. lichtbruin. Doe er de uitgelekte ananasstukjes bij en laat nog 1 min. verder stoven.1
0 Giet de kerriesaus en de rest van de kokosmelk over het fruit en verwarm 4 à 5 min.1
1 Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de kippenblokjes ± 7 min. tot ze goed doorbakken zijn. Kruid met peper en zout.1
2 Afwerking1
3 Schep wat rijst in het midden van elk bord en leg er enkele stukjes kip rond. Giet er een beetje saus over en werk af met de fijngesnipperde koriander