Balinese kip-kokosschotel

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kippenfilets in fijne reepjes.
  • 2 Maak de groenten schoon. Snijd de lente uitjes in rondjes, de prei in fijne reepjes, de paprika in blokjes, de wortelen in rondjes en de gember in kleine stukjes.
  • 3 Verwarm 2 eetlepels olie in de wok en voeg er de kippenreepjes bij samen met de knoflook, de lente uitjes en de gember. Voeg eventueel een klein beetje sojasaus toe.
  • 4 Roerbak tot het vlees gaar is. Neem het vlees uit de wok. Doe de rest van de olie in de wok en roerbak er enkele minuten de groenten in samen met het kerriepoeder. Begin met de wortel, daarna de prei en de paprika.
  • 5 Breng het vlees en de groenten samen met de kokosmelk en warm het gerecht op. Breng op smaak met de sojasaus, peper en zout. Serveer met rijst.

Balinese kip-kokosschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige Gierst-kokosschotel
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balinese kip (ajam Oka) van Bibian van Bokhovens
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scherpe gefrituurde vis
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balinese eend
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept