4 - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten van de zoete puntpaprika, en snij in gelijke blokjes van 2 cm.
5 - Snij de courgette in gelijke blokjes van 1 cm.
6 - Snij het kalkoenengebraad in blokjes van 2 cm.
7 - Meng de bloem samen met het kerriepoeder en roer er de kalkoenenblokjes onder.
8Voorbereiding
9 (15 min.)1
0 Kook de rijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.1
1 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de blokjes kalkoen goudbruin. Verlaag het vuur en laat nog 3 min. verder garen. Kruid met peper en zout. Haal uit de wok, zet opzij en hou warm.1
2 Doe opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok. Voeg de lente-uitjes en de zoete puntpaprika toe, en laat 1 min. bakken. Doe er de courgetteblokjes bij en overgiet met de wijn. Laat 5 min. garen. 1
3 Roer de mascarpone en de mosterd onder de groenten, en voeg de druiven in hun geheel toe. Laat nog 2 min. garen op een hevig vuur totdat de druiven barsten. Breng op smaak met peper en zout.1
4 Afwerking1
5 Verdeel de rijst over de borden en serveer samen met de gewokte groentjes en kalkoenenblokjes.