3 - Leg de kalkoenensneden naast mekaar in een grote diepe schotel (laat diepvriesvlees oppervlakkig ontdooien). Giet er het ananassap met de knoflook, kaneel en gember over. Laat gedurende ± 2 u afgedekt marineren op een koele plaats.
4 - Snij de stengels witte selder in kleine stukjes.
5 - Snij de mango en de halve ananas (verwijder eerst het harde stuk in het midden) in blokjes.
6Voorbereiding
7 (15 min.)
8 Haal de kalkoen uit de marinade en dep droog. Hou de marinade opzij en snij het vlees in blokjes. Kruid met peper en zout.
9 Verhit de wok en voeg de arachideolie toe. Roerbak de kalkoen gedurende 5 min. op een hevig vuur. 1
0 Voeg de stukjes selder en de cashewnoten toe en laat ± 5 min. bakken.1
1 Doe er de stukjes mango en ananas bij en 1,5 dl van de marinade. Laat gedurende 2 à 3 min. warm worden.1
2 Afwerking1
3 Dien op met rijst en geef er de sojasaus apart bij.
Kruidige kalkoen in de wok met exotisch fruit is een recept van Solo Open Kitchen