2 Meng hiervoor de honing met het sap van 1 limoen.
3 Snij de groene peper en de takjes bieslook fijn en voeg deze bij het honingmengsel.
4 Kruid met peper en meng het geheel.
5 - Snij de kip in (niet al te kleine) stukken en voeg ze bij de marinade.
6 Roer zodat alle stukjes kip bedekt zijn met het mengsel en laat marineren.
7 - Schil de ananas en snij hem in stukken. Hetzelfde doe je met de paprika’s en de courgette.
8 Je haalt best het binnenste gedeelte van de courgette eruit.
9 - Doe flink wat olie in een wokpan en bak hierin de gemarineerde kippenblokjes.1
0 Wok vervolgens eerst de courgette. Daarna voeg je de paprika’s, de ananas en de cashewnoten toe.1
1 De sojascheuten voeg je pas op het laatste toe.1
2 Wanneer alles beetgaar is, breng je het geheel op smaak met enkele takjes fijngehakte koriander.1
3 Voedingswaarde (per portie)1
4 Calorieën: 318 Eiwitten: 30 g Koolhydraten: 23 g Vetten: 10 g1
5 Opmerking: 40% van het totale aantal koolhydraten is afkomstig van de ananas. Je kan het koolhydraatgehalte dus drastisch beperken door de ananas weg te laten of de hoeveelheid te verminderen!