Wok met kip en witte kool

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kippenreepjes kruiden met kippenkruiden en aanbakken in een beetje olijfolie in de wok.
  • 2 Leg de kippenreepjes daarna op een bordje.
  • 3 Uien grof snijden en aanbakken in olijfolie in de wok.
  • 4 Kool, look en wortel toevoegen en even wokken.
  • 5 Voeg prei en gepelde tomaten toe en laat een 10-tal minuten stoven.
  • 6 Voeg water toe zodat het geheel smeuig blijft.
  • 7 Voeg nu de sambal, ketjap en de suiker toe en laat even mee stoven.
  • 8 Doe de kippenreepjes in het groentenmengsel en laat het geheel nog 5 minuten warmen.
  • 9 Bind het geheel eventueel met een beetje sausbinder.1
  • 0 Kook ondertussen de rijst.1
  • 1 Je kan daarna de rijst nog onder het groentenmengsel mengen en even mee laten opwarmen zodat de smaak ook in de rijst aanwezig is.

Wok met kip en witte kool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept