Zoek
kippenbouten met selder&appel in currysaus
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 kippenbouten
1 stengel groene selder
2 appels
1 ui
2 el currypoeder
4 dl room
2 dl kippebouillon
Bereiding
1
Bouten kruiden+aanbakken.
2
verder afbakken in oven 20 min op 160°C
3
selder + ui aanstoven,room+bouillon+currypoeder toevoegen,5 min laten sudderen.
4
Appel in blokjes snijden +enkele minuten meekoken
5
opdienen met basmatirijst
kippenbouten met selder&appel in currysaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tarly met exotische kalkoencurry
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenkip
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenbouten met sjalot, aardappelpuree en spinaziesalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kip
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept