Eendeborst in rodewijnsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de eendeborsten aan op de velkant zonder vetstof, laat een vijftal minuten bakken, keer om en kruid met peper en zout, laat onder deksel 15 min bakken zo zijn ze à point. Hou ze warm in alluminium.Giet het vet weg, maak het aanbaksel in de pan los met de wijn, verbrokkel het boullionblokje, giet het water erbij, en de honing, laat even opkoken en dik de saus naar wens met maizena sausline.
  • 2 Lekker met kroketjes en gestoofd witloof.

Eendeborst in rodewijnsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde rosbief met tutti frutti
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met rodewijnsaus en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbief in saliesaus met appel en geroosterde groenten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picanha met rodewijnsaus en blauwe bessen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eendenborstfilet met zoetzure honing-perzik
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
gedroogde eendeborst
45 min
Bekijk recept
Eendeborst Met Ananas
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Eendeborst met exotische saus
0 min
Bekijk recept