Zoek
Hongaarse kipgoulash
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 gr boter
2 uien, gesnipperd
1 el paprikapoeder
1 rode paprika, in stukken
1 tomaat, in stukken
600 gr kipfilet, in stukken
150 ml kippenbouillon, van een blokje
125 ml crème fraîche
Bereiding
1
- smelt de boter in een braadpan en fruit de ui, het paprikapoeder, de paprika en de tomaat ca 10 min
2
- voeg de kip toe en schenkde bouillon erbij
3
- breng aan de kook, roer door en laat de kip op laag vuur ca 15 min garen
4
- neem de pan van het vuur, laat 1 min afkoelen en voeg de crème fraîche toe
5
- roer door en breng op smaak met peper en zout
6
Lekker met rijst.
Hongaarse kipgoulash is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hongaarse kipgoulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipgoulash
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kipgoulash
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipgoulash
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept