- Snij de kip in blokjes en draai kleine balletjes van het gehakt."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Maak de champignons schoon en snij ze in stukjes."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Strooi de kippenkruiden over de blokjes kip en zet ze 5 min. op 800W in de magnetron."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Doe er vervolgens de gehaktballetjes bij en zet ze 4 min. in op 800W."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg de champignons toe en weer zetten we de kom 5 min. terug in de magnetron."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Giet de room en de melk erover en plaats het dan op 800W in de magnetron gedurende 8 min."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Voor de goede smaak kan je er nog een tl mosterd aan toevoegen, kruid verder nog met peper, zout en kerriepoeder."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Bind de saus met maïzena in melk opgelost. Roer eens en laat het geheel nog eens goed doorkoken, 5 min. op 800W."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Plaats gedurende de ganse bereiding het deksel op de kom. Vanaf het moment dat de bindstof is toegevoegd geen deksel meer op de kom plaatsen."},{"@type":"HowToStep","text":"10. (Tupperware-demonstratie)"}],"recipeYield":"5 "}