Vol-au-vent (micro-golfoven)

5
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Snij de kip in blokjes en draai kleine balletjes van het gehakt.
  • 2
    - Maak de champignons schoon en snij ze in stukjes.
  • 3
    - Strooi de kippenkruiden over de blokjes kip en zet ze 5 min. op 800W in de magnetron.
  • 4
    - Doe er vervolgens de gehaktballetjes bij en zet ze 4 min. in op 800W.
  • 5
    - Voeg de champignons toe en weer zetten we de kom 5 min. terug in de magnetron.
  • 6
    - Giet de room en de melk erover en plaats het dan op 800W in de magnetron gedurende 8 min.
  • 7
    - Voor de goede smaak kan je er nog een tl mosterd aan toevoegen, kruid verder nog met peper, zout en kerriepoeder.
  • 8
    - Bind de saus met maïzena in melk opgelost. Roer eens en laat het geheel nog eens goed doorkoken, 5 min. op 800W.
  • 9
    - Plaats gedurende de ganse bereiding het deksel op de kom. Vanaf het moment dat de bindstof is toegevoegd geen deksel meer op de kom plaatsen.1
  • 0 (Tupperware-demonstratie)

Vol-au-vent (micro-golfoven) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Waterijsjes van fruitmix
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met cajunreepjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept