Zoek
Kipfilet verleid door zongedroogde tomaten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kipfilets
zongedroogde tomaten
1 bot wit asperges
1 bot groene asperges
600 gr aardappelen
200 gr soezenbeslag
Bereiding
1
- Kipfilets plaqueren, vullen met brunoise van zongedroogde tomaten en witte asperges. Oprollen in dunne plakjes ongezouten spek en vastmaken.
2
- Pommes Dauphine bereiden: puree met soezenbeslag mengen. Portioneren op quenelles en frituren op 160° in Solo Frituurvet
3
- Saus bereiden: gevogeltebouillon met Cognac en beetje room, reduceren, kruiden.
4
- Apart groene asperges sueren en afkruiden.
5
- Kipfilets bakken op middelmatig vuur. Indien gaar, diagonaal halveren en midden op bord schikken.
6
- Groene asperges rechts bovenaan schikken.
7
- Pommes Dauphine links bovenaan.
8
- Saus dresseren en gerecht afwerken met dragon.
Kipfilet verleid door zongedroogde tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept