1 Kook de aardappelen in de schil. Pel ze, snij ze in de lengte in tweeën en hol ze ietsje uit.
2 Klop de kalkoenlapjes indien nodig plat en kruid met peper en zout.
3 Beleg elk lapje met dunne sneetjes Comté, daarop een half sneetje ham en weer een laagje Comté.
4 Rol de lapjes op en bind de rolletjes zo nodig met een touwtje toe.
5 Braad de rolletjes in een braadpan in Solo.
6 Laat 15 minuten afgedekt garen op een zacht vuurtje of in de oven.
7 Verwijder het vet uit de pan en voeg er de in stukjes gesneden wortel en ui bij.
8 Laat ongeveer 10 minuten afgedekt garen op een zacht vuur.
9 Leg de rolletjes nadien opzij maar hou ze warm.1
0 Blus het braadvocht met de witte wijn en laat flink indikken. 1
1 Voeg de light room toe en laat verder indikken tot je een smeuïge, bijna dekkende saus krijgt.1
2 Breng op smaak met peper en zout. 1
3 Snij ondertussen de courgettes in stukken van 5 cm lengte en kook ze in kokend zout water. Maak een putje in het midden van elk stuk door de zaadjes weg te halen.1
4 Hak de champignons en laat ze slinken in een klontje Solo en een snufje fijn zout tot het vocht helemaal verdampt is.1
5 Maak nu een bechamelsaus met de bloem, een nootje Solo en de melk. Laat al roerend indikken en haal dan van het vuur.1
6 Voeg de eidooier en Comté toe.1
7 Roer er dan de champignons bij en vul er de aardappelen en de courgettes mee.1
8 Giet de wijnsaus op de bodem van een ovenschotel en schik er de kalkoenrolletjes op (in hun geheel of in schijfjes gesneden).1