Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de paddestoelen 10 minuten in kokend water, spoel ze, laat uitlekken en hak fijn.
  • 2 Meng de pesto met de look en paddestoelen.
  • 3 Vorm een zakje aan de onderkant van de kippenborst door de "valse filets" op te heffen en lepel er de vulling in.
  • 4 Wikkel voorzichtig 3 sneetjes spek rond elke kippenborst. Leg de kip op een bakplaat in de oven (200°) en bak tot ze goed gaar en knapperig goudbruin is (25-30 minuten).
  • 5 Snij de aardappelen in blokjes, kruid en bak ze goudkleurig in de Solo.
  • 6 Versier met peterselie. Serveer met de aardappelen en de ui.

Kippenborst gevuld met pesto rosso en paddestoel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelenbouillon met tortelloni
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoel-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curryschotel met tofu en paddestoel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met portobello en gemengde paddestoelen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sla met gerookte kippenborst en dragondressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte Kippenborst En Groene Aspergesalade Met Brood
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenborst Gevuld Met Zongedroogde Tomaten, Kruiden En Kaas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenborst Gevuld Met Olijven
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept