Zoek
mosselen op z'n catalaans
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kg mosselen
1 kg tomaat
2 grote uien
1 bosje bladpeterselie
80 gr tomatetnpuree
500 ml droge witte wijn
6 el olijfolie
zout en peper
Bereiding
1
pel en snipper de ui,
2
pel en ontpit de tomaat, snij het vruchtvlees in blokjes.
3
hak de peterselie fijn
4
stoof de uien en de peterselie aan in de olijfolie.
5
voeg de tomaatblokjes en de puree toe en breng op smaak met peper en zout.
6
zet de pan op een zacht vuurtje en laat 15 min stoven.
7
blus met witte wijn en voeg de mosselen toe.
8
zet het deksel op de pan en laat op een hoog vuur openkoken.
9
schud de mosselen regelmatig op1
0
smakelijk
mosselen op z'n catalaans is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Catalaans brood met olijvenpuree
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes op z’n Catalaans
20 min
Bekijk recept
Kikkererwten Op Zijn Catalaans
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Catalaans Knoflookbrood Met Tomaat
0-10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept