Zoek
Zalmbavarois met tomatencoulis
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 blaadjes gelatine
200 gr zalmfilet
200 gr gerookte zalm
5 dl verse room
1 takje dille
2 flinke tomaten
tuinkruiden
Bereiding
1
* de zalmplak gaar pocheren in een smaakrijke visbouillon. eventjes laten uitdruppen en pureren in de keukenrobot..
2
* naar het einde toe 4 dl opgeklopte room onder verwerken.
3
* gelatineblaadjes 5 minuten in koud water weken.
4
* bij het zalmmengsel voegen roerend met een houten spatel.
5
- afsmaken met peper en zout. Proeven.
6
- een cakevorm met aluminiumfolie bedekken. Dan met gerookte zalm bekleden.
7
* in deze vorm de zalousse storten. egaal strijken en koel zetten in de koelkast.
8
* tomatencoulis: gepelde tomaten pureren.. mengen met de restant van de room en flink kruiden (P&Z, cayenne, dragon, kervel, peterselie...
Zalmbavarois met tomatencoulis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatencoulis
10 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tomatensorbet met vanille
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zalmbavarois met tomatencoulis
0 min
Bekijk recept