Zoek
Mosselen met pastisboter
10
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg Mosselen
100 ml Witte wijn
50 gr Chorizo
100 gr Boter
1 Sjalot
1/2 Rood Pepertje
1 teentje Look
Tijm
Pastis
Laurier
Peterselie
Bieslook
Paneermeel
Peper
Zout
Bereiding
1
Mosselen garen met witte wijn , sjalot, peterseliestengels,peper, laurier, en tijm
2
Pepertje, look , chorizo, peterselie en bieslook snipperen, door de boter roeren en kruiden met pezo
3
Mosselen uit schelp halen en over ovenschaaltjes verdelen, besprenkelen met pastis , kruidenboter hierover verdelen en bestrooien met paneermeel.
4
Zet enkele minuten onder de grill
Mosselen met pastisboter is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept