1 Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Steek met een vorm 10 gelijke stukken uit het brood, of snij in gelijke vierkantjes of rechthoekjes.
2 Snipper het bieslook fijn en meng onder de geitenkaas. Breng op smaak met peper en zout.
3 Snij de sneetjes gerookte heilbot in 10 gelijke stukjes.
4 Smeer de geitenkaas op de toasts en leg er een stukje gerookte heilbot op. Garneer met een mespunt lompviseitjes.
5 Afwerking
6 Tip
7 - Voor een groot gezelschap of bij tijdgebrek kan u de zelf gekruide geitenkaas vervangen door kant-en-klare kruidenkaas.
8 - Serveer deze toasts als voorgerecht. Snij daarvoor elk sneetje brood in 2 gelijke driehoeken. Besmeer met de geitenkaas en garneer met in reepjes gesneden gerookte heilbot en een mespunt lompviseitjes. Leg 2 driehoekjes op elk bord en geef er gemengde scheuten, tuinkers, waterkers of rucola bij.
Geitenkaastoast met gerookte heilbot is een recept van Solo Open Kitchen