Roodbaarshaasje met pancetta

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Schil de krielaardappelen.
  • 3 Snipper de lente-uitjes fijn.
  • 4 Meng de zure room met de mierikswortel en kruid met peper en zout.
  • 5 Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halve maantjes van 1/2 cm dik.
  • 6
    Voorbereiding
    :
  • 7 Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water en giet af.
  • 8 Kruid intussen de roodbaarshaasjes met peper en omwikkel ze met 2 sneetjes pancetta. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot de pancetta mooi bruin is.
  • 9 Roer de mengeling van zure room en mierikswortel onder de aardappelen. Voeg lente-uitjes, de stukjes komkommer en de veldsla toe en meng.

Roodbaarshaasje met pancetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roodbaarshaasje met chorizo en gegrilde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaarsfilet en caponata “à la minute” met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaarshaasjes met pancetta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept