Roodbaarshaasjes met pancetta

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen.
  • 2 Snipper de lente-uitjes fijn.
  • 3 Meng de zure room met de mierikswortelroom en kruid met peper en zout.
  • 4 Snij de komkommer in de lengte in 2 en schraap er de pitjes uit met een lepel. Snij in halve maantjes van 1/2 cm dik.
  • 5 Kook de aardappelen in 20min. gaar in lichtgezouten water en giet af.
  • 6 Kruid intussen elk roodbaarshaasje met peper en omwikkel met 2 sneetjes pancetta. Verhit de olijfolie in een pan en bak de vis 3 à 4 min. aan elke kant tot de pancetta mooi bruin is.
  • 7 Roer de mengeling van de zure room en mierikswortel onder de aardappelen. Voeg de lente-uitjes, de komkommer en de veldsla toe en meng.

Roodbaarshaasjes met pancetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roodbaarshaasje met pancetta
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept