Scampi's op Marseillese wijze

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - pel de scampi's en verwijder het darmkanaal
  • 2
    - snij de ajuin, de peterselie en de sjalotjes fijn
  • 3
    - Knijp de look fijn met knijper
  • 4
    - Smelt een klont solo in de pan tot het schuim wegtrekt en stoof er de ui en de sjalotjes in tot ze glazig zijn .
  • 5
    - Voeg er de look ( pas op, de look mag NIET bruin worden of die geeft een bittere smaak ! ) en de scampi's toe
  • 6
    - Laat even bakken tot de scampi's kleur krijgen ( niet meer glazig zijn, niet te lang anders worden ze taai!!! )
  • 7
    - Voeg er de Ricard of pastis aan toe en flambeer ( pas op voor dampkap! )
  • 8
    - Voeg er de room aan toe, laat even inkoken, doe er de peterselie bij, kruid af met peper en zout.
  • 9 Lekker met stokbrood om de saus allemaal mee op te smullen...1
  • 0 Smakelijk !

Scampi's op Marseillese wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept