1 Maak acht champignons schoon en blancheer ze twee minuten in gezouten water met citroen.Snij de rest van de champignons fijn en stoof ze in 25 gr boter gaar.Meng het broodkruim,champignons, blokjes tomaat,citroenschil en peterselie.Bind met de helft van het losgeklopt eI.Kruid de pladijsfilets en leg met de velzijde(verwijderd)naar boven op het werkblad.Beleg met enkele spinaziebladeren en strijk in met het broodkruinmengsel.Rol de vis op en steek ze vast met een houten prikker.Schik de visrolletjes in een beboterde ovenschotel en gaar ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 190°c.Bereid een roux met de resterende boter en de bloem en bind er de visfumet mee.Voeg het citroensap toe en werk af met de rest van het losgeklopte ei.Schik op een bord de pladijsrolletjes met de saus.Garneer met champignonhoedjes,spinaziereepjes en geroosterde amandelschilfers.