Scampibrochettes op citroengras met een

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Reinig de scampi’s door met een scherp mes een inkeping langs de rugzijde te maken. Trek het zwarte darmkanaaltje eruit (dat kan namelijk een bittere bijsmaak geven).
  • 2 Maak met het mes een puntje aan elke stengel citroengras. Prik daarna 3 scampi’s op elke stengel.
  • 3 Pers de limoenen. Spoel de verse koriander kort, droog hem en snipper hem fijn. Meng in een kom de Solo, de gembersiroop, het limoensap en de koriander tot een gladde, kruidige massa.
  • 4 Borstel de scampibrochettes goed in met het Solo-mengsel en rooster ze 2 minuten aan elke kant op de barbecue.

Scampibrochettes op citroengras met een is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampibrochettes met satésaus
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Dipsaus met kokosmelk
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampibrochettes Met Pastis
10-20 min -
Bekijk recept
Scampibrochettes Met Courgettes En Tomaten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept