Koolvis met mosterdsaus

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze vervolgens in rondjes.
  • 3 Smelt wat solo in een pan en stoof de wortelen glazig, schenk er de bouillon bij en kruid af met pezo, laat onder deksel 3 à 4 minuten garen.
  • 4 Meng de room met de mosterd en 2 el peterselie.
  • 5 Spoel de visfilets onder stromend water en dep droog, kruiden met pezo.
  • 6 Roer de helft van het mosterdroommengsel onder de wortelen.
  • 7 Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar, schep er de wortelen in.
  • 8 Leg de visfilets op de wortelen en lepel er de rest van de mosterdroom over.
  • 9 Zet de schaal 20 à 25 minuten in de warme oven.1
  • 0 Dien op met aardappelpuree en versier met de rest van de gehakte peterselie.

Koolvis met mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept