Zoek
Koolvis met mosterdsaus
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 koolvisfilets zonder vel, elk 150 gr
600 gr wortelen
solo, bakken en braden
150 ml groentenbouillon
150 ml room
1 el mosterd
3 el gehakte peterselie
solo vloeibaar
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°.
2
Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze vervolgens in rondjes.
3
Smelt wat solo in een pan en stoof de wortelen glazig, schenk er de bouillon bij en kruid af met pezo, laat onder deksel 3 à 4 minuten garen.
4
Meng de room met de mosterd en 2 el peterselie.
5
Spoel de visfilets onder stromend water en dep droog, kruiden met pezo.
6
Roer de helft van het mosterdroommengsel onder de wortelen.
7
Vet een ovenschaal in met solo vloeibaar, schep er de wortelen in.
8
Leg de visfilets op de wortelen en lepel er de rest van de mosterdroom over.
9
Zet de schaal 20 à 25 minuten in de warme oven.1
0
Dien op met aardappelpuree en versier met de rest van de gehakte peterselie.
Koolvis met mosterdsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept