Coquilles met champagnesabayon

4
0 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een kruidenolie van goede olijfolie met peterselie, basilicum, kervel, …of wat je in huis hebt
  • 2 Kook aardappelen en plet ze tot puree, werk af met melk en room, peper, zout en nootmuskaat en versnipper de bieslook en fijngesneden lenteui.
  • 3 Maak de sabayon: warm de champagne met de visfumet en klop de eidooiers erbij au bain Marie tot je een schuimige saus bekomt. Kruid met peper en zout.
  • 4 Grill of bak de coquilles.
  • 5 Vul een ring met puree, leg de coquilles errond en napeer met de saus.
  • 6 Laat enkele druppels kruidenolie errond vallen.

Coquilles met champagnesabayon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Champagnesabayon met vanilleijs afgewerkt met een
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep Met Champagnesabayon
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept