Zoek
Zalmtaart
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 plakken bladerdeeg
425 gr zalmfilet
500 gr geroosterde paprika's
15 gr peterselie
5 eieren
100 ml koksroom
Bereiding
1
Oven op 225°C voorverwarmen.
2
Bladerdeeg ontdooien.
3
Zalm in stukjes snijden
4
Paprika's in dunne reepjes snijden.
5
Peterselie fijn knippen.
6
Eieren loskloppen met room, peterselie, zout en peper.
7
Vorm invetten (doorsnede 25 cm) en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in deeg prikken.
8
Zalmstukjes en paprikareepjes over bodem verdelen.
9
Eimengsel erover schenken. 1
0
Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar en lichtbruin bakken.1
1
Lekker met ijsbergsla en balsamicodressing.
Zalmtaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmtaart
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept
Zalmtaart
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept