Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het sap uit de gember met een lookpers. Meng het gembersap met alle oliën, het limoensap en de sojasaus.
  • 2 Schil de appel en snij hem, net als de gewassen selder, in fijne blokjes. Verhit de Solo en bak ze zo’n 2 minuten in een pan.
  • 3 Snij de Sint-Jakobsnoten in fijne plakjes en plaats ze zorgvuldig op een bord.
  • 4 Breng op smaak met peper en zout en schep de gebakken appel en selder erover.
  • 5 Besprenkel met de vinaigrette en decoreer met enkele blaadjes shiso en koriander.

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept