sardine rilette

6
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pel de hardgekookte eieren en maak heel fijn in een kom samen met de sardines.
  • 2 pers de look en meng met de provencaalse kruiden door het ei sardine mengsel.
  • 3 breng op smaak met peper en zout en roer met olie en citroensap tot een smeuige
  • 4 massa. zet tot het gebruik in de koelkast.

sardine rilette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
rilette van gerookte paling
15 min
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aspergepuree met
60 min
Bekijk recept

Tomatensoep met sardine-crostini's
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardine-tomatenquiche met ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde ansjovis met wasabi-mayonaise en dille
Snack
Bekijk recept
Tomaat-sardine-ovenschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept