MIDDAGMAAL RUNDSTONG IN MADEIRASAUS

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 DOE DE RUNDSTONG IN EEN GROTE KOOKPOT EN VOEG ER DE AJUIN , PREI EN SELDERSTENGEL , ZOUT , PEPER , THIJM EN LAUWIERBLAD AAN TOE EN ZET DIT ALLES ONDER WATER .LAAT HET GEHEEL OPKOKEN EN EENMAAL AAN HET KOOKPUNT HET GEHEEL LATEN KOKEN OP EEN ZACHT VUUR GEDURENDE 40 MINUTEN.WANNEER HET VEL VAN DE TONG KAN GENOMEN WORDEN IS DE TONG GAAR.VOOR DE SAUS MAAK JE EEN ROUX , MET DE BOUILLON EN ENGELSE SAUS MAAK JE DE SAUS AAN EN BRENG OP SMAAK MET EEN DOOSJE TOMATENPUREE EN DE FIJNGESNEDEN CHAMPIGNONS.

MIDDAGMAAL RUNDSTONG IN MADEIRASAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomaten-madeirasaus op brood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddenstoelen en madeirasaus
1,660 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta-haringsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koekoek met madeirasaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept

MIDDAGMAAL VISPANNETJE MET ROBAARS EN KERRIE
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL KALFSBLANQUETTE
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL NASI GORENG
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
MIDDAGMAAL CANNELLONI MET ZUIDERSE GROENTEN
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept