Zoek
clafoutis met pompoen en zalm
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr vruchtvleesvan pompoen
300 gr zalmfilet
3 eieren en 4 dl room
120 gr geraspte gruyere
20 gr boter en 100 gr foreleitjes
Bereiding
1
verwarm de oven voor op 180 °
2
snij de pompoen en de zalm in stukjes en doe ze in stoomkoker of stoof heel zachtjes aan
3
in ong 15 min
4
mix dan samen met de eieren en de room grof in de machine
5
breng op smaak met wat peper, zout en nootmuskaat
6
beboter 4 ovenschaaltjes(of 1 grote) en qverdeel het mengsel erover
7
bestrooi met de gruyere
8
zet 20 tot 25 min in de oven
9
garneer daarna met de foreleitjes en een tkaje dille1
0
serveer met bijv stokbrood
clafoutis met pompoen en zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min
Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min
Nagerecht
Bekijk recept