clafoutis met pompoen en zalm

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 180 °
  • 2 snij de pompoen en de zalm in stukjes en doe ze in stoomkoker of stoof heel zachtjes aan
  • 3 in ong 15 min
  • 4 mix dan samen met de eieren en de room grof in de machine
  • 5 breng op smaak met wat peper, zout en nootmuskaat
  • 6 beboter 4 ovenschaaltjes(of 1 grote) en qverdeel het mengsel erover
  • 7 bestrooi met de gruyere
  • 8 zet 20 tot 25 min in de oven
  • 9 garneer daarna met de foreleitjes en een tkaje dille1
  • 0 serveer met bijv stokbrood

clafoutis met pompoen en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Nazomerclafoutis
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Clafoutis
45 min Nagerecht
Bekijk recept