Thaise viscurry

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krielaardappels in 8 à 12 min. in kokend water met zout gaar en snijd ze in blokjes van 3cm. Verhit de olie in een wok of diepe koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui 1 à 2 min. met 1tl zout om zacht te worden. Voeg currypasta naar smaak toe en bak 1 min. tot de geuren vrijkomen. Voeg de kokosmelk toe en kook 5 min.
  • 2 Voeg de bouillon, vissaus, limoensap, suiker, bosui en vis toe. Kook 3 min. of tot de vis gaar is. Voeg de aardappel en koriander en evt. rode peper toe.

Thaise viscurry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept