noordzeegarnalen op zijn westvlaams

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de bintjes in de pel in gezouten water en halveer ze.
  • 2 Blancheer de waterkers, verfris onder koud water en maal fijn in de cutter. Je bekomt een waterkerscoulis;
  • 3 Maak een frisse salade met de radijs, de kervel en de pijpajuin. Breng op smaak met de vinaigrette en peper.
  • 4 Doe de witte wijn bij de eidooiers en klop stevig op. Voeg beetje bij beetje de boter toe tot je een gladde saus bekomt. Voeg de coulis van de waterkers toe.
  • 5 Lepel de saus in het midden van het bord. Leg hierop de aardappelen met de garnalen. Schik de frisse salade er rond

noordzeegarnalen op zijn westvlaams is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Tomaat-garnaal nationaal
20 min Snack
Bekijk recept
Hollandse poffertjes met garnalen en gerookte zalm
- 10 min-
Bekijk recept
Salade van Hollandse garnalen met mango en basilicumdressing
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalenkroketjes met gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept