Kreeftgratin met selder

2
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de selder en snijd hem fijn.
  • 2 Laat 20 g boter smelten in pan met antikleeflaag en bak de selder gedurende 3 min goudbruin. Doe er de rivierkreeftjes bij en laat alles nog eens 2 min bakken. Haal de pan van het vuur.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C (th6). Breek het ei in een grote kom en klop er de room en de helft van het paneermeel onder. Giet het mengsel bij de selder en de kreeftjes en kruid met peper, zout en muskaatnoot.
  • 4 Giet het mengsel in twee kleine ovenschaaltjes. Strooi er de rest van het paneermeel over en zet ze in de oven. Laat 15 min bakken tot de gratins een goudbruin korstje krijgen. Dien warm op.

Kreeftgratin met selder is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Groen sapje
5 min Snack
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept